Dongguan Hengcheng Hat Industry Co., Ltd.

КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТЕ БАЗЕБАЛНА CAPA

Време за освобождаване: 2022-09-14 17:38:45    Хитове: 7

5 начини


luxe минимализъм

we мъжете дължат много на тези стилни скандинавци, така че какъв по -добър начин да ги омаловажават, отколкото като се подценяват, чисти и минимални в Отделът за шапки? И Everywhere иначе, за това. Тактилни тъкани като велур, вълна и corduroy are всички страхотни възможности за осигуряване на шапки за нотка на лукс; Особено, когато е сдвоено с класически телбодове за гардероб, като леко яке и тънък-fit Chinos.


from улиците

the Love Affial между високата мода и уличните дрехи все още са много в периода на медения си месец. Погледът обаче може да бъде повече от малко OTT за вкусовете на повечето хора. И така, преди да се изкачите до кръчмата в етаж-length Vetements anorak и чифт Ozweegos, помислете да дадете кимване на сцената по по -фин начин. A

hoodie

or Logo t-shirt и някои панталони OR. По този начин можете да обхванете естетиката на уличните дрехи на публично място, без да изглеждате като опит hard.-  -

transitional topper


the два годишни периода на крайниците между изгарящата се топлина на един сезон и фригидната студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена студена топлина на един сезон и фригидната студена студена студена топлина на един сезон и фригидната студена студена топлина на един сезон и фригидната студена студена топлина на един сезон и фригидната студена студена гореща топлина и фригидната студен от следващия може да бъде известен труден за обличане. Но изхвърлянето на шапката или голата глава за бейзболна шапка е чудесно място за начало.

navigate такива стил на стил с вълна

twill капачка (в зависимост от сезона), след което хвърлете върху любимото си преходно яке и слой отдолу.

/

tips за носене на бейзболна капачка


take the Sticker от ръба, за любовта към Бога. Вие не сте 50 Cent.

amake Sure, че се вписва в главата ви. Няма нищо като неистово преследване на вятърна капачка по улицата, за да съсипе безгрижния ви вид.

\\ Не същата бележка, уверете се, че не отрязва циркулацията ви. Голяма червена линия през челото ви вероятно няма да повиши външния ви вид.

wear го назад рядко и внимателно. Никога не го носете настрани.

opt за простота над показването, където

101; ver are. Една обикновена капачка е по -класическа и ще върви с повече от гардероба си.

if ще носите капачка за деня, уверете се, че косата на шапката няма да е проблем по -късно.

&#

предишен: Нека поговорим за ...

Следващия: Какво е FlexFit Technology