Dongguan Hengcheng Hat Industry Co., Ltd.

6 причини да станеш човек с шапки

Време за освобождаване: 2022-08-29 09:45:03    Хитове: 9

1. First things first-Избери си шапка, която да пасва! Тя трябва да седи точно на главата ви и да покрие по-голямата част от челото ви.

2.За изпитан и истински стил изберете шапки, които изглеждат сякаш могат да се поберат по време на всеки сезон, като класическа федора или сламена шапка с широки ръбове. Тези класически стилове са вечни поради причина и са безпроблемни за изтегляне.

3. Шапката коса прави цялата разлика. С шапка с широки ръбове, възпроизведете естествената си текстура на косата, когато носите косата си дълга и отпусната. Ниска конска опашка и свободна плитка са други прически идеални за носене на шапка.

4. Шапките не уважават сезоните. Когато се съчетава с лятна рокля или затруднено рязане-слипове, филцови шапки могат лесно да бъдат прехвърлени в пролетта и лятото.

5.За по-лесен начин да оформите шапка, запазете останалите аксесоари и детайли за облеклото си основни. Шапката носи много тежест във външния ви вид, така че отнемането на останалата част от ансамбъла минимално създава много-Нужен е баланс.

6. Доверието е ключово. Най-добрият съвет за успешно разтърсване на всяка шапка е да я носите с увереност.

предишен: Историята на бейз...

Следващия: Каква е разликата ...